Sammen for forebygging av selvmord

Alarmtelefonen for barn og unge snakker daglig med barn og unge som har tanker om at de ikke orker å leve og har tanker om å dø. Det å være tilgjengelig for barn og unge som har det vanskelig er en av Alarmtelefonen sin viktigste oppgave. Vi ønsker å se, lytte, og bry oss om alle som kontakter oss slik at de får den hjelpen de trenger. Er du bekymret for noen eller har du selv vanskelige tanker og tanker om at du ikke ønsker å leve lenger? Da kan du ta kontakt med oss på chat, telefon, sms eller epost så vil vi prøve å hjelpe deg slik at du får hjelpen du trenger. Du fortjener å ha det bra og vi i Alarmtelefonen er med å står sammen for å forebygge selvmord.

Gi noen en sjanse

Gi noen sjansen til å hjelpe deg. Har du en voksen eller venn du stoler på? Det er vanskelig å be om hjelp. Samtidig er det ofte lettere å få til endringer slik at ting blir annerledes når noen rundt deg vet hvordan du har det akkurat nå. Mennesker som er rundt deg blir oftes glade når de kan hjelpe deg. Men hvis de ikke vet hvordan du har det, er det vanskelig å hjelpe. hjelp!

Ikke gi opp!

Virker alt håpløst? Er det vanskelig å finne meningen med å fortsette å leve? Har du tanker om at du ønsker å dø? Ikke gi opp! Det er mulig å få hjelp! Kontakt alarmtelefonen på chat, telefon epost eller telefon. Vi vil prøve å hjelpe deg slik at du får den hjelpen du trenger.

Du kan også kontakte mental helse sin chat sidetmedord.no eller ringe dem på 116 123.

Organisasjonen LEVE arrangerer flere webinarer gjennom dagen dagen. Les mer og delta her.